Erepenning Logo harddraverij Enkhuizen
Onderscheiden met de
Koninklijke Erepenning
  Opgericht 1906 K.v.K.:  40624609  

Privacyverklaring            pdf


De Enkhuizer Harddraverijvereniging, gevestigd Sijbrandsplein 3 te 1601 NG Enkhuizen, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40624609, hierna te noemen: `de Vereniging`.

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in deze verklaring voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van deze verklaring stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: info@enkhuizerharddraverij.nl

In onderstaande tabel kunt u snel en eenvoudig terugvinden met welk doel welke persoonsgegevens wij van u verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen.

Doel Welke persoonsgegevens bedrijfsgegevens Grondslag Bewaartermijn Ontvangers
Onderzoeken of u lid kan worden. En bij bestaand lidmaatschap het uitvoeren van de lidmaatschaps-overeenkomst. • Voornaam
• Achternaam
• Adres
• Postcode
• Woonplaats
• E-mail adres
• IBAN nummer
• Lidnummer
Uitvoering van de overeenkomst Indien u lid wordt gedurende de looptijd van de overeenkomst. Indien u geen lid wordt worden uw gegevens zo snel als mogelijk verwijderd binnen 6 maanden n.v.t.
Administratie • Lidnummer
• Voornaam
• Achternaam
• Adres
• Postcode
• Woonplaats
• Telefoonnummer
• E-mail adres
• Bankgegevens
• Betaalgegevens
 
Uitvoering van de overeenkomst Gedurende de looptijd van de overeenkomst en tot 2 jaar daarna, daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar. • Boekhouder
• Accountant
• Belastingdienst
         
Versturen digitale berichten, waaronder mededeling contributiebetaling, uitnodiging voor vergaderingen en bijeenkomsten, mededelingen over gewonnen prijzen • Voornaam
• Achternaam
• E-mailadres
Uitvoering van de overeenkomst Zolang als men als lid aangemeld is. • Leden
Versturen berichten van derden, waaronder sponsoren. • Voornaam
• Achternaam
• E-mailadres
Toestemming Zolang als men aangemeld is. • Leden
• Sponsoren
• Andere verenigingen
         
Ter benadering na beëindiging lidmaatschap. Bijvoorbeeld voor een reünie of bijzondere gebeurtenis. • Voornaam
• Achternaam
• Adres
• Telefoonnummer
• E-mail adres
Toestemming Zolang als de toestemming niet is ingetrokken. n.v.t.


Verstrekking van persoonsgegevens aan derden
De gegevens, die u aan ons verstrekt kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van onderstaande doeleinden:
Het verzorgen van de financiële administratie waaronder inning van contributie en lotenverkoop
Het verzorgen van uitnodigingen en mededelingen
Het verzorgen van lidmaatschapskaarten waarop vermeld lidnummer, naam, adres, postcode en woonplaats.
Het verzorgen van acceptgirokaarten waarop vermeld lidnummer, naam, adres, postcode, woonplaats en IBAN nummer.
Wij geven nooit persoonsgegevens aan andere partijen, waarmee wij geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin de nodige afspraken ter beveiliging van uw persoonsgegevens.
Slechts, indien wettelijk verplicht en toegestaan zullen wij uw gegevens aan die instanties verstrekken, die daartoe bevoegd zijn. Bijvoorbeeld politie, belastingdienst.

Verwerking van persoonsgegevens van derden, die geen lid zijn van de Vereniging
Onder deze groep wordt verstaan:
Sponsoren
Leveranciers
Bedrijven, waarmee de vereniging afspraken heeft gemaakt dan wel contracten heeft afgesloten inzake dienstverlening in de ruimste zin des woords.
De persoonsgegevens van deze groep worden verwerkt ten behoeve van de volgende doelstellingen: Administratieve doeleinden.
Communicatie over de dienstverlening en verzending van uitnodigingen.
Het uitvoering geven aan een gemaakte afspraak of afgesloten contract.

Bewaartermijn:br /> Gedurende de looptijd van de overeenkomst en tot 2 jaar daarna, daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is: De afgesloten overeenkomst dan wel de gemaakte afspraak.

De Vereniging kan de volgende persoonsgegevens van u vragen:
• Voornaam
• Achternaam
• Adres
• Postcode
• Woonplaats
• E-mailadres
•Telefoonnummer

Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens
U hebt het recht de Vereniging te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens (tenzij de Vereniging op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet gehouden is deze inzage te verschaffen) en om uw gegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen. U dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren. Indien u wenst dat uw gegevens worden verwijderd, zal de Vereniging deze verwijdering doorgeven aan alle andere organisaties die de betreffende gegevens van de Vereniging hebben ontvangen.

Beveiliging persoonsgegevens
De Vereniging treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Minderjarigen
Indien u zich als minderjarige wenst te registreren dient u hiertoe expliciete toestemming van uw ouder of voogd te overleggen.

Links naar andere websites
De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de websites van de Vereniging. Andere websites kunnen hun eigen privacybeleid hanteren. De Vereniging raadt u aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

Wijziging van het privacy beleid
De Vereniging past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de websites zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen. de Vereniging raadt u dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zal de Vereniging er alles aan doen u per e-mail en via de websites te informeren.

Contactgegevens
Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of de Vereniging wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:
Verantwoordelijke:
    P. Bijl
E-mail:
                    info@enkhuizerharddraverij.nl
Telefoonnummer:
     n.v.t.

Klacht over de verwerking van uw Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.