Erepenning Logo harddraverij Enkhuizen
Onderscheiden met de
Koninklijke Erepenning
  Opgericht 1906 K.v.K.:  40624609  

Totalisator speluitleg

Probeer ook eens een gokje bij de totalisator

Winnend:

In iedere omloop, waarin 4 of meer paarden starten, kan op de definitieve uitslag “winnend” worden gespeeld. U heeft gewonnen als het door u gekozen paard de kortebaan wint.

De minimum inzet op deze weddenschap bedraagt € 1,00.

Plaats:

In iedere omloop, waarin 4 of meer paarden starten, kan plaats worden gespeeld, Echter alleen op de definitieve uitslag. Wanneer 8 of meer paarden in een omloop starten, worden er drie plaatsen uitbetaald en wel voor het 1e 2e en 3e aankomend paard. Bij 4 t/m 7 paarden in een omloop worden twee plaatsen (1e en 2e aankomende) uitbetaald.

De minimum inzet op deze weddenschap bedraagt € 1,00.

Duo/Trio:

Op deze spelmogelijkheid kunnen, uitsluitend voor het begin van de eerste omloop, weddenschappen worden afgesloten op de uiteindelijke nummers 1 en 2 (duo) 1,2,3 (trio) in de einduitslag in de juiste volgorde.

De minimum inzet bedraagt € 0,50 per combinatie.

Winscore:

Om hieraan deel te nemen, dienen op een formulier (gratis bij de mobiele kassa’s van Champions beschikbaar) de nummers te worden aangekruist van de paarden, die door het winnen van hun ritten overgaan naar de volgende omloop. Winnaars zijn diegene, die alle paarden hebben aangekruist die overgaan naar de volgende omloop. Is dat niet het geval, dan komen de wedders in aanmerking, die op één na de goede resultaten hebben voorspeld, enz. Winscore kan worden gespeeld in omlopen met 12 paarden of meer. Winstuitkeringen door automatisering bij alle kassa’s.

Minimuminzet € 2,00.

Let op !!!

Omdat in de 4e omloop altijd 4 paarden starten , dient u uw tickets na de 3e omloop te bewaren. Indien zich in de 4e omloop 5 of 6 paarden geklasseerd hebben, wordt uit de verliezers van deze omloop door loting een 4e paard aan de volgende omloop toegevoegd, het zogenaamde bijloten. Het daarbij behorende winnend of plaats tickets blijft dus nog minimaal een omloop zijn waarde behouden en kan uiteindelijk na de definitieve uitslag van de kortebaan zelfs nog uitbetalen.

Nieuw!!

Het winscore SNELSPEL
Slim Snel Simpel!!!


Het snelspel berekent voor u welke 12 paarden de grootste kans hebben om te winnen, gebaseerd op de ranking scores en wat anderen spelen. Zo maakt het slimme alternatief handig gebruik van de kennis van andere spelers. Inzet: € 2,00 - € 4,00 - € 8,00 - € 16,00 of € 32,00.